In iedere organisatie bruist het vaak van nieuwe en goede ideeën. Zelfs voor de meest complexe vraagstukken komen binnen no time mogelijkheden op tafel.

Toch gebeurt het regelmatig dat dezelfde goede ideeën niet verder komen dan de tekentafel.

Er speelt zoveel binnen een organisatie dat er geen tijd is om na te denken of het idee past bij de organisatie.

Of het blijkt dat de uitwerking van een idee ingewikkeld is.

En vaak is er snel afleiding. De aandacht gaat uit naar iets urgenter.

Core kan hierbij helpen:

  • Door voor focus te zorgen. Core helpt om stil te staan bij een vraagstuk op een effectieve en efficiënte manier: Doen we waar het daadwerkelijk omgaat?
  • Door structuur aan te brengen. Zodat je als team met de inhoud bezig kan zijn en Core de route naar het resultaat in de gaten houdt.   
  • Door regie te houden op waar een organisatie naartoe wil. Past de route nog bij de richting waar je als organisatie naartoe wil?

Core heeft dit aanbod:

VOLG EEN CORE-SESSIE. Met deze sessie behandelen we een dilemma of vraagstuk waar je met je team zelf niet goed uitkomt. Door verschillende stappen te volgen, komen er nieuwe mogelijkheden in beeld en kan je met je team aan de slag!

ZET  STRATEGIEBEGELEIDING IN. Besluitvormingen of strategische momenten vragen veel denkwerk. Dan is het fijn als je als team je bezig kan houden met de inhoud. Ik vanuit Core begeleid het besluitvormingsproces, zodat je ervan verzekerd bent dat je toewerkt naar het doel.

HAAL CORE-INSPIRATIE OP VOOR JE TEAM. Met een teamsessie bekijken we de rollen en taken binnen een team, hoe die zich tot elkaar verhouden en hoe je samen tot het beste resultaat kan komen!

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website: www.handlewithcore.com.

Heb je een vraag? Mail mij: aliette@handlewithcore.com