VAN NATURE

Een natuurlijk leiderschapstraject

Bedankt voor je interesse in het leiderschapstraject bij Core.

Plan een belafspraak!

Met het leiderschapstraject van Core leer je hoe je als leider met natuurlijke impact kan leidinggeven.

Ik help je daarbij!

Aan de hand van:

– Wie je als leider bent. Je hebt misschien al heel wat persoonlijkheidstesten gedaan. Maar de omgeving waarin je leidinggeeft kan veel invloed hebben op je leiderschap. Ik kijk samen met jou naar hoe jij het beste  kan leidinggeven in je huidige functie.

– De situatie bekijken vanuit een breed perspectief. Soms lijkt de oorzaak van een probleem heel zichtbaar. En als je dan de situatie uit verschillende perspectieven bekijkt, is opeens een heel ander iets de oorzaak van het probleem. De echte oorzaak vinden is heel belangrijk, omdat als we die niet vinden alleen maar tijd kwijt zijn aan iets wat uiteindelijk niet de oplossing is. Zonde. 

– De oplossing in de praktijk brengen. Vanaf een plaatje lijkt de oplossing makkelijk te implementeren. Maar dan blijkt de praktijk toch weerbarstiger. Je hebt te maken met  verschillende belangen, weerstand, visieverschillen. Ik help je ook om het plan op een effectieve manier in de praktijk te brengen. Stap voor stap, op een natuurlijke manier. Zodat het aansluit bij de fase waarin je anderen mee kan nemen in de (mogelijke) verandering. 

 

MEER INSPIRATIE

Iedere week natuurlijke inspiratie om effectief te werken

Wil je in de tussentijd meer informatie over hoe je op een natuurlijke manier effectief kan werken?

Ik schrijf er iedere week over in mijn nieuwsbrief.

Je schrijft je gemakkelijk in via de onderstaande button.

Gratis strategiegesprek

Ja, dat onderbuikgevoel. Je weet dat het niet helemaal lekker gaat. In je team niet, bij jezelf niet. Je kan de vinger niet op de zere plek leggen. Ik bied een gratis strategiegesprek aan om je onderbuikgevoel te vervangen door de situatie scherp te krijgen.