Aanbod voor visievorming

Back to the Core!

Het team van Core helpt je een visie te ontwikkelen die betekenis heeft en beleefd wordt. Onze focus ligt op wat in de praktijk gebeurt en geven op papier weer hoe de werkelijkheid is. Dat brengt beweging, daadwerkelijke verandering en waarde in je team!

STRATEGIESESSIE

In een dagdeel behandelen we jullie vraag om gezamenlijk richting en koers te bepalen. Wij faciliteren dit denkproces met diepgang en daadkracht!

 

 TEAM DNA TRAJECT

In twee dagen ontrafelen we het DNA van je team. Je ontdekt waar jullie gezamenlijk voor staan en wat jullie unieke bijdrage is aan de organisatie.

 

HEISESSIE

Vraag ons om jullie heisessie te begeleiden, zodat je een dag hebt vol diepgang, daadkracht en verbinding!

 

VISIETRAJECT

In drie dagen helpen wij je team naar een gezamenlijke visie die betekenis heeft en beleefd wordt, een fundament voor de toekomst.

'We hebben antwoord gekregen op de vraag waarom we doen wat we doen'.

'De sessies die het team van Core geeft, zijn een vorm van bewustwording'!

Veelgestelde vragen

Bieden jullie maatwerk?

Jazeker! Een heidag is een regulier voorbeeld, maar dit zouden ook meerdere dagdelen of dagen kunnen zijn. Dit is volledig afhankelijk van jullie verwachtingen en wat jullie helpt.

Wanneer is visievorming belangrijk?

Visievorming kan op verschillende momenten handig zijn. Bijvoorbeeld als er net een nieuwe ontwikkeling gaande is en je met het team, de afdeling of het MT wil nadenken welke richting de juiste is. Of als er net een ontwikkeling is geweest en je een nieuwe visie wil ontwikkelen. Een sessie kan ook aan het begin van het nieuwe jaar helpend zijn om een werkbaar jaarplan te maken.

Begeleiden jullie ook na de trajecten?

Voorafgaand aan het traject brengen we jullie verwachtingen in kaart, daar valt het bieden van een natraject ook onder. We hebben na het traject sowieso een nagesprek om de resultaten van de samenwerking te bespreken en eventueel een natraject op te stellen.

Als je meer wilt weten

We bieden een gratis strategieuur aan om advies te geven over hoe visievorming in jouw (project)team helpend kan zijn. Ook voor andere vragen kan je via de button met ons in contact komen.