Dit is wie wij zijn

We stellen onszelf graag aan je voor. Lees wie wij zijn, wat onze achtergrond is, wat onze persoonlijke missie is en vanuit welke persoonlijke kernwaarden wij bijdragen binnen Core.

Aliëtte heeft ruim 10 jaar werkervaring in de publieke sector. Ze werkte voor uitvoeringsorganisaties, gemeentes en de Rijksoverheid. Ze heeft zich gespecialiseerd in organisatie- en procesmanagement en heeft een achtergrond in de sociale sector.

Het is Aliëttes missie om de verbinding te vinden in strategieën van organisaties en de unieke persoonlijke krachten van medewerkers.

De kernwaarden van Aliëtte zijn: onafhankelijkheid, avontuur, kennis, flexibiliteit en daadkracht.

 

Eigenaar van Core 

Natasja heeft ruim 15 jaar ervaring als trainer. NLP, systemisch werk, MBIT, DISC, familie- en organisatieopstellingen, Human Design; een gereedschapskist vol.

Het is Natasja’s missie om verbinding te creëren in organisaties, transformatie te faciliteren en mensen helpen in hun kracht te staan.

De kernwaarden van Natasja zijn: verbinding, groei, inspiratie, authenticiteit en vrijheid.

 

Partner van Core

Als je meer wilt weten

We bieden een gratis strategieuur aan om advies te geven over hoe visievorming in jouw (project)team helpend kan zijn. Ook voor andere vragen kan je via de button met ons in contact komen.