Maatschappelijke thema’s 

De publieke sector staat voor grote en complexe uitdagingen. Dit vraagt om het werken vanuit een gezamenlijke koers, een visie die beleefd wordt en betekenis heeft en samenhang in de stappen die nodig zijn om het doel te behalen.

Bekijk bij welke maatschappelijke thema’s wij betrokken zijn:

Training ‘Adviseren en beïnvloeden’

Deze Core-training is voor beleidsmedewerkers binnen gemeentes. Zij leren wat politiek-bestuurlijke gevoeligheid is en bekijken dit thema vanuit verschillende perspectieven. De deelnemers gaan naar huis met nieuwe denktools en toepasbaar stappenplan om hun invloed in de publieke wereld te vergroten!

 

 

Trainer ‘Ontregel de Zorg’ via de Argumentenfabriek

 

Aliëtte is sinds september 2023 trainer voor de training ‘Ontregel de Zorg’. Dit is een training in drie dagdelen waarbij deelnemers aan de slag gaan met hun eigen ontregelproject. Zij worden begeleid in het denk- en uitvoeringsproces om te komen tot nuttige regels.

www.ordz.nl

www.argumentenfabriek.nl

 

 

Sessie ‘Jouw zeggenschap in de praktijk’

 

Op het congres ‘Verpleegkundig Leiderschap’ van 14 november 2023 heeft Aliëtte een sessie gegeven over zeggenschap. Zeggenschap  kan je vergroten door te ontrafelen waar je zeggenschap over wilt hebben en je invloed te vergroten!

Het Jaarcongres Verpleegkundig Leiderschap & zeggenschap (nursing.nl)

 

Als je meer wilt weten

We bieden een gratis strategieuur aan om advies te geven over hoe visievorming of projectbegeleiding in jouw (project)team helpend kan zijn. Ook voor andere vragen kan je via de button met ons in contact komen.